frukosttips, min vardag och sånt som händer, noah 6-12 månader 8 månader, BLW, baby, baby led weaning, frukost, mat

Pannkakor till frukost

Idag blev det ännu en tidig morgon då Noah vaknade och behövde gå på toa. Efter pottstunden var vi båda hungriga (han bits när han vill ha mat och inte bröstet - aj!) så jag gick ner och stekte ett gäng pannkakor. Först var Noah lite skeptisk, men jag skar pannkakan i strimlor och rullade in hallon i dem, så det blev små minirullar. Då åt han med glädje. Mammas pojk - älskar frukt och bär :)
 
När han först började smaka på mat så tyckte han att allt var gott, men han börjar utveckla preferenser nu och det märks verkligen! Han gillar frukt och bär, kött i olika former, bröd. Han gillar inte kokt ägg, men omelett går bra. Han tycker sådär om gröt, potatis ibland. Yoghurt är också gott. Grönsaker är också lite beroende på hans humör. Ibland slukar han dem, ibland pillas det bort. Ska bli spännande att se hur det utvecklas, men vi fortsätter att ge varierat.
 
Idag ska vi hem till mamma en sväng, och sedan kanske det blir en långpromenad. Hoppas solen håller sig ute. Röjde lite i rabatterna igår och behöver verkligen få undan de sista högarna med löv i trädgården. Nu är det snart dags för årets första gräsklipp!
 
 
 
#1 - - Karin:

Men potta - vad duktig😊👏