juletider

Hej på er. Julen var härlig och gick alldeles för snabbt. Kvar står julgranen som ser tom och ensam ut nu när alla klapparna är borta (och ljusslingan är trasig). Noah gillade att dela ut julklappar, han åt glatt av lax, prinskorv, rödbetssallad, kaviar (den svarta romen), ägg och vörtbröd. Han har förgäves försökt lirka åt sig en av de fina färgglada chokladbitarna i skålen och han har fått massor av leksaker att njuta av nu och längre fram.
 
Den 23:e stod julgranen i sin största prakt med fullt av julklappar runt om. Emmylou och Jerry kom på besök med sina små och Noah tyckte det var skojigt att leka med sina kusiner. Lilla Saffron som bara är 7,5 månad kan redan ställa sig upp själv, utan stöd! What?? Helt galet :)
 
På julafton var vi hos min pappa och Milo. Det var bara vi, och det var faktiskt skönt att inte vara många. För Noahs skull om inget annat. Det är ju en dag som bryter rutinerna rätt mycket, hehe. Men han tyckte det var mysigt. Somnade vid åtta och vaknade igen vid tio. Då kunde han inte somna om så då fick han följa med ner i vardagsrummet och vara med lite till. Vi tittade på Ice Age och Noah lekte med sitt tågset som han fått.
 
På juldagen åkte vi hem från pappa och Milo runt lunch och tog det lugnt resten av dagen. Lite dålig nattsömn gjorde oss trötta och det var skönt att bara vara. Vi öppnade lite fler klappar här hemma och pysslade med dem...ja det var en lugn dag.
 
Annandagen var vi hos min mamma, men jag berättar mer om det imorgon :)