Fått lite gjort

Hej hej! Förra veckan gick fort! Vi var på öppna förskolan torsdags och i fredags var vi hos Josefine på besök. I lördags var jag med mamma hela dagen. Vi åkte till lekplatsen, åkte och handlade, lagade mat och målade - så dagen gick förbi fort! I söndags fick vi besök av potentiella hyresgäster som reste långt för att få se omgivningarna och lägenheten. De stannade över och åkte hem igår. De var väldigt intresserade, men tyvärr kände de sig inte riktigt redo att göra en så stor flytt ännu. Synd, men det blir nog inte svårt att hitta en hyresgäst ändå.
 
Leo och Cornelia förra veckan hemma hos Josefine.
 
Idag har jag passat på att få lite saker gjort. Telefonsamtal och räkningar, samt städat och bäddat rent i sängarna. Mamma kom en stundoch gick ut med pojkarna så att jag kunde fixa lite i lugn och ro här. Tack!
 
Min lilla goding. Det är så skönt att hans "kolik" har gått över nu. Ett tag skrek han nästan varenda vakna minut. Det var inte så roligt. Men nu är han för det mesta nöjd och belåten, lätt att underhålla och leka med. Han skrattar högt åt sin egen spegelbild, är kittlig som få, fnissar som bara den när man busar. Han älskar att sitta/ligga pch pilla med leksaker ellersina händer och han dregglar helt otroligt mycket! Redan nu börjar han protestera genom att spjärna och streta emot när det är dags för att sitta i bilsätet och han har i allmänhet ganska mycket "mer" känslor än Noah, liksom lite mer uttrycksfull. Det ska bli spännande att se vem du blir lilla vän.