Jul i England

Hej!
Vi är just nu i England och har firat jul här! Vi kom i fredags och åker hem imorgon, torsdag. Sedan fortsätter julfirandet hemma i Sverige med min familj!
 
Vi blev lite oroliga i torsdags eftersom Gatwick var stängt på grund av att drönare hade setts flyga på flygplatsen. Så vi bokade om vårt flyg till att landa i Bristol istället, vilket betydde att vi behövde ta tåget till Köpenhamn kl 06.00 istället för 16.00 på fredagen. Men det gick bra!
 
På Köpenhamns flygplats fick barnen roa sig en stund i Legobutiken.
 
När vi kom fram var barnen så glada att få springa och leka och Leo var inte det minsta blyg för farmor och farfar och kröp snabbt upp i knäet för att mysa!
 
Dagen efter åkte vi och handlade på Tescos som vi alltid gör. Jag älskar att handla mat i England, för de har så mycket annat som vi inte har i Sverige. Tex en jättegod kokosyoghurt. Snälla svenska handlare: börja sälja detta mycket mer!
 
Med 10 grader och sol har vi även passat på att vara ute litegrann. Trots att det tar emot när lilleman skriker sig blå så fort vi ska ta på oss ytterkläder! 🙃
 
Parken, med sjön och lekplatsen är populär hos barnen. Och ett enkelt sätt att roa dem och få lite frisk luft!
 
Det har varit lite svårt att få barnen att äta ordentligt, som vanligt när vi är här för de vet att huset är fyllt med godsaker ;)
 
På julafton tog vi det lugnt, gick en promenad, bakade pepparkakor och slog in julklappar.
 

På julaftons kväll fick barnen en varsin julpyjamas. Leo var supersöt i en liten tomtedräkt! Noah fick en med Rudolf på :)
 
Sedan blev det juldagen och barnen vaknade upp till massor av julklappar under granen. Tomten hade kommit!
Noah fick bland annat en radiostyrd Blixten McQueen, ett piratskepp, kaleidoskop och böcker. Leo fick ett pussel, en pingvin som piper och går och böcker. Både fick också en varsin saccosäck 😃
 
Resten av dagen spenderades med mat, en promenad och slapp i soffan! Hehe.
 
Om ni vill se den senaste vloggen fram tills julafton hittar ni den här!