Sol

Skönt att det har varit sol ute nu de senaste dagarna eller hur? :)

Kan inte fatta att det är VFU nästa vecka. Tiden går så fort. Snart har ju läst ett år på högskolan redan! Och träden börjar bli GRÖNA! Yaaay :)

Vill bara vara ute hela tiden, men de tre senaste dagarna har det varit ganska blåsit här på västkusten... I halmstad är det alltid motvind som sagt -.- Men varmt har det varit ändå så det gör inte så mycket :) Satt på Espresso House med Jessica, Evelina, Therese och James igår. Det var mysigt även om fontänen typ sprejade ner oss i tid och otid på grund av blåsten.

Ikväll ska jag jobba på kårpuben för första gången haha nästan pinsamt att jag inte har varit där förut, men men. Det är ju lite kämpigt när man alltid börjar 9.00 på torsdagar. Men ikväll går det ju bra eftersom vi är lediga imorgon :)

Katterna ääääälskar balkongen haha, den är bra för att räcket är så högt och det finns inte direkt något de kan hoppa upp på så dom kan vara där ute själva. Men sen när vi får möbler därute kommer vi antingen få näta där eller alltid ha dem i koppel när de är därute. Får väl se var som händer.

image28