Sjukstuga

Hej! De senaste 4 dagarna har vi varit ganska krassliga hela högen. I torsdags och fredags hade jag värk i hela kroppen, och näsan har runnit konstant. Chris hostar och är hes och Leo är snörvlig han med. Noah är också förkyld men har nog varit piggast av oss allihop. Han hade det värre förra helgen.
Vi har försökt mota olle i grind med massor av grönsaker, men det har gått sådär. Noah älskar som ni vet att hjälpa till i köket. Han är väldigt bra på att vara försiktig, han vet att det är varmt och att knivar är vassa och farliga. Han tar fram bestickknivar för att skära lite själv. Svamp, tomater, gurka och andra mjuka grejer går bra, men ibland vill han skära lök, potatis och morötter och då är det svårare.
 
Igår sken solen, det var så vackert väder. Jag tog med pojkarna på en promenad vid Torvsjön. Två timmar var vi ute och gick, Noah traskade på hela tiden och klättrade på kullarna och utforskade massor. Klagade inte en enda gång. Det var jättemysigt!
Noah har börjat inse att det är lite roligt att leka med sin lillebror ibland. Nu skrattar Leo högt när Noah busar med honom och det är ju bara så gulligt!
 
Den lilla sötnosen som senaste veckan inte alls velat sova på kvällarna. Fäktas, sparkas, skriker hjärtskärande, vill ha napp men sliter ut den snabbt igen, bökar och håller på. Igår kväll och ikväll gick det lite lättare dock. Det verkar som att något verkligen irriterar eller stör honom. Kanske tänder på G? Eller så är det förkylningen, eller bara någon utvecklingsfas. Vet man någonsin med de små?