Lite sol

Åh, idag försöker solen tränga sig igenom molntäcket. Allt blir lite ljusare och det känns varmare, även om det minusgrader ute. På tal om minusgrader så har vi problem med vår pelletsbrännare så fort det blir under 0-gradigt ute. Den misslyckas med sina starter och vi har gjort allt vi kunnat själva för att försöka lösa problemet så nu har vi haft mannen som installerade den åt oss till att komma och kolla. Han gjorde några justeringar och det verkade fungera, men nu hade den misslyckats igen. Så han får komma imorgon igen. Brr, det är så kallt i huset och vi har inget varmvatten. Tredje dagen idag, så kanske får jag åka till gymmet för att duscha idag om det inte finns varmvatten i eftermiddag. 
 
Annars känner jag mig lite piggare. Noah sover bättre sedan vi införde en ny rutin på kvällen. Han har ätit så dåligt vid kvällsmaten, som jag nämnt innan, så nu får han en skål gröt innan läggdags och då sover han mycket bättre. Dock har jag konstant huvudvärk för tillfället, spänningar och nästäppa som inte vill släppa. Gah!
 
Hade gjort vad som helst för lite värme. Känner mig så frusen och är inte alls sugen på att gå på promenader när det är så kallt. Ändå tror jag att frisk luft hade gjort lite under just nu.