there and back again

 
 
I torsdags åkte vi upp till Stockholm en sväng för att åka hem på fredagen igen. Noah tog resan bra, lite långtråkigt i bilen efter ett tag såklart, men annars gick det bättre än förväntat. Jag hade gärna stannat i Stockholm lite längre, men denna gången kände vi att pengarna inte riktigt räckte till. Det är ju dyrt att vara iväg sådär. God middag åt vi dock på torsdagkvällen - tapas! Det blir sällan det här hemma eftersom vi inte har någon riktig tapasrestaurang. 
 
Annars då? Jo, det går i ett. Livet går på högvarv just nu. Alltid är man behövd någonstans. Det är ju skönt hur ens liv kan variera så mycket! Vissa perioder känns det som om ingenting händer och man har så tråkigt, medan andra perioder hinner man knappt med sig själv för det är så mycket. Jag skulle vilja ägna mer tid åt bloggen, men det sker liksom aldrig. Det blir inte en prio för mig i vardagen, tyvärr. 
 
Hösten ser rätt fullbokad ut, men det ska bli kul! Jag längtar efter mina inplanerade saker. Det är lättare för Chris att ta Noahs nattning nuförtiden (han somnar lika lätt med honom som med mig) så nu delar vi mer på det - vilket ger mig mer tid för sånt jag vill göra. Jag och Abby har till exempel kommit igång mer med träningen och går på gymmet 1-2 gånger i veckan. Fullt tillräckligt just nu för min del. Och på lördag ska jag och Abby gå ut på stan med Maria och kanske några till och det ska bli himla skojigt!
 
Fullt ös!