Hur dagarna flyger förbi

Såhär mysigt har vi haft de senaste morgnarna. Vi sitter och äter vår frukost tillsammans alla tre. Noah gillar kesobrödet från 56kilo.se - det gör vi också! Lätt att baka och gott! Han gillade kiwi med, men har börjat tröttna på banan. 
 
I övrigt då? Jodå, försöker få i ordning i trädgården så spenderar en hel del tid där. Krattar, klipper sly, bränner löv, upptäcker massor av små skott under alla löv i rabatterna, får undan allt från vintern. Blir sugen på att odla, men finner ingen tid. Städar inomhus, tvättar, lagar mat, går runt med Noah i bärselen, tar en kopp kaffe, lagar mat igen, hänger tvätt. Ibland känns det som att dagarna bara går utan att något blir gjort. Det är liksom bara det där nödvändiga som hinns med. Noah har ganska svårt att finna sig i att leka själv i längre stunder än 10 minuter. Det är inte tillräckligt med tid för att ens hinna ta fram något pyssel eller påbörja någon vettig viktig grej. Just nu tycker han att det är ganska kul att leka själv, men så blir han frustrerad över att inte kunna krypa än fastän han så gärna vill. Han är där på gränsen och gnuggar, men har inte riktigt klurat ut det än. 
 
Men men, viljan att göra massa saker finns ju! Jag får bara tagga ner mig sjlv lite och inse att det kommer en tid för allt det där. Just nu är det Noah som är allra viktigast. Inte att ha vackra blommor i en kruka framför dörren...