a weekend in february

Vilken helg! Det har minsann gått i ett! Torsdag och fredag ägnades åt att göra huset redo för gäster - handling, städning, ställa upp gästsängar och sånt där ni vet. Chris tog sovmorgon på fredagmorgonen och åt frukost på sängen med mig. Mysigt. Lillen ville gärna vara med på frukostfesten och satt och spanade in allt gott som fanns där, men han fick hålla sig till tåls. Hans ätarteknik är lite för kladdig för frukost på sängen...
 
På kvällen kom så hans farmor och farfar - plus Mark som är en av Chris barndomsvänner. Vi åt laxgryta och sedan kollapsade vi allihop. Under lördagen blev det mer handling för på kvällen skulle vi äta haggis och vi hade bjudit över våra trevliga grannar! Vilken härlig kväll vi fick! Mark är säckpipespelare och spelade säckpipa för hela grannskapet! Haggisen var uppskattad och åts tillsammans med potatismos, rotmos och ugnsbakade rödbetor + senapssås. Noah gillade moset men inte haggisen så mycket. Både Mark och vår granne Bengt är riktiga musiker så de satt och spelade gitarr och sjöng fram till 10 på kvällen då vi rundade av. Härligt!
 
Söndagen fortsatte i gästers tecken då pappa och Milo kom över. Milo fyllde år i lördags så vi firade henne lite, åt kyckling och svartvinbärspaj och hade det mysigt. Hann även med en långpromenad ut i skogen vilket var skönt!
 
Chris mamma är nu den enda kvar här utav gästerna och hon stannar tills på måndag nästa vecka. Mysigt för Noah att få umgås med sin farmor lite mer - de ses ju inte så ofta!