vår jul 2014

för 4 dagar sen var det ju julafton som alla vet, och vi hade en riktigt mysig dag med bara familjen här hos oss i huset.
 
julegranen vår är fet och stor. var ute och letade i skogen i flera timmar innan vi gav upp och åkte till statoil och köpte en. den är så tjock att den trillade omkull första kvällen vi hade den uppe, för den är en aningens övertung på ena sidan, hehe.
 
strax innan tre kom mamma, micke och jessica och vi dukade fram lite julgodis och glögg och tittade på kalle såklart. 
 
vinga och zappa var också med.
 
var fint att träffa syster igen <3
 
efter kalle ställde vi oss i köket och lagade ihop en god coh traditionell julbuffé. inga märkligheter här inte. jag gillar grönsaker och liknande och hade gärna sett mer på julbordet, men jag kan inte vara utan det traditionella och då blir det liksom ingen plats över!
 
efter maten var det dags för julklapparna. micke fick agera tomte och alla fick så fina presenter av varandra. jag fick bland annat en videokamera av chris (perfekt till mexiko!), böcker, handukar, ramar, lyktor, pengar och annat fint i mina paket <3 tack alla!
 
sedan blev det att pösa lite i soffan, njuta av en trevlig dag och konstatera att ytterligare en jul passerat och att det nu är ett helt år kvar tills nästa gång. men måste vara en av de bästa jularna på länge i alla fall! :)